De Snickers werkbroek is één van de meest populaire werkbroeken in de professionele bouw. Dit komt voort uit het feit dat de Snickers werkbroek een voorloper is op het gebied van kwaliteit. Het merk besteed hier ook meer dan gemiddeld aandacht aan. Deze drang om extreme goede kwaliteit te leveren komt voor uit de oorsprong van dit bedrijf. Deze is namelijk ontstaan vanuit een Italiaanse elektriën die ontevreden was over de kwaliteit en functionaliteit van de werkkleding van dat moment. Met dit ongenoegen heeft hij zelf het initiatief genomen om dit te verbeteren door het Merk Snickers op te richten waar uiteraard ook de Snickers werkbroek uit is ontstaan. Niet zonder succes want het is inmiddels de meest verkochte broek in Europa.

Welke Snickers werkbroek heb ik nodig?

De Snickers werkbroek is in 4 categorieën onder te verdelen. De Flexiwork, de Allroundwork, de Ruffwork en de Litework. De namen laten al doorschemeren voor welk soort werk de Snickers werkbroek geschikt is. Het unieke van bijvoorbeeld de Flexiwork is dat het van materiaal gemaakt is wat door Snickers zelf ontwikkeld is en waar ze een patent op hebben. Het is een uniek flexibel materiaal wat het draagcomfort aanzienlijk verbeterd. Zeker als je actiever werk hebt in de bouw dan heeft dan enorm veel toegevoegde waarde. Het verschil is te vergelijken met hardlopen in een spijkerbroek of een hardloopbroek die daar speciaal voor ontwikkeld is. Bij de Ruffwork is weer heel veel aandacht besteed aan de kwaliteit. Het is letterlijk een broek die tegen een stootje kan en vele versterkingen kent die maakt dat de broek een lange levensduur heeft. Uiteraard komt die kwaliteit niet altijd ten goede van het draagcomfort. Hierom is het goed eerst scherp te hebben wanneer je de broek gaat dragen en dan goed te bepalen welk model daarvoor het meest geschikt is.

Welke werkkleding is er nog meer naast de Snickers werkbroek

Het merk heeft een compleet assortiment voor alle kleding die je nodig zou kunnen hebben in de bouw. De werkjas is hierbij ook een populair item. Hierin is net zoals de Snickers werkbroek veel aandacht besteed en is er een hoge draagcomfort en een goede kwaliteit. De variant op de Snickers werkbroek is de overall. Heel praktisch aangezien hier net wat meer functionele zaken op te maken zijn ten opzichte van de broek. Duidelijk is dat er een assortiment is ontwikkeld waarbij ze volledig aan de vraag kunnen voldoen.