Voor mijn zoon van 15 is het echt een ramp om schoenen te kopen. Hij wil net zoals zijn leeftijdsgenoten hippe schoenen, echter zit zijn schoenmaat dan in de weg. Met zijn 46.5 kan hij geen reguliere sneakers aan. Je komt automatisch in de categorie heren sneakers.

 

 

Alleen maar schoenen voor oude kerels

Het probleem met mijn zoon is dat hij hippe schoenen wil, met kleurtjes of gekke patronen. Echter loopt hij vaak tegen het probleem op dat deze dus niet in de reguliere winkels te koop zijn. Soms past hij nog wel eens een maat 46 aan, helaas zit dit gewoon echt niet lekker. Ik trap er ook niet meer in om alsnog deze maat te kopen voor hem, onlangs de sneakers dan wel heel erg gaaf vindt. Hij draagt namelijk vervolgens niet omdat het zeer doet. Dat is dus echt geldverspilling. In de reguliere winkels hebben zij soms wel maat 46,5 maar dit zijn dan de heren sneakers die erg basic zijn. Dit zijn alleen maar schoenen voor oude kerels, aldus mijn zoon. Dat schiet natuurlijk helemaal niet op. Deze trekt hij dan ook niet aan.

 

 

Misschien online meer succes

Via social media plaatste ik een oproep naar ouders met ditzelfde probleem. Voordat ik het wist had ik honderden reacties met onder andere websites waar wel hippe heren sneakers te koop zijn. Inderdaad, bij het bezoeken van de websites ging er een wereld open. Heel veel verschillende kleuren en prints, ook van de bekende merken. Mijn zoon heeft avonden gezocht naar de juiste sneakers en kwam uiteindelijk uit op twee paar. Ik mocht uiteindelijk kiezen voor hem, hij wist het namelijk niet meer. Uiteindelijk in overleg met mijn man besloten om beide heren sneakers te bestellen. Hij heeft tenslotte nooit geluk met schoenen en nu vindt hij zo maar twee paar.

 

 

Een snelle levering en een zeer blij kind

Na een paar dagen kwamen de schoenen binnen. Mijn zoon paste beide paren aan en zaten erg lekker volgens hem. Gelukkig maar! Gelijk de juiste maat te pakken. Eén paar moet hij dan wel bewaren voor speciale gelegenheden. Dit was uiteraard geen probleem voor hem, hij was allang blij dat hij nieuwe heren sneakers had gevonden die hij wel gaaf vindt en nog eens passen. De kwaliteit is overigens ook uitmuntend, dat is dan weer iets waar de moeders opletten. We gaan voortaan zijn schoenen online bestellen en laten de reguliere winkels maar achterwege.